top of page
NVW-Sports_Tekengebied 1.png

CONTACT

Welkom op onze contactpagina.

Het contactformulier vind u onderaan de webpagina, vul deze zo goed mogelijk in en dan komen we zo snel mogelijk met u in contact!

 

IMG_3299_edited.jpg

CONTACTFORMULIER

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

Contact ons via:

Adres:

Parallelweg 10, 1777 PE, Hippolytushoef. Nederland.

Tel. nr:

+31 06 10 64 30 09

E-mail:

info@nvwsports.com
 

NVW+TEKST.png

Privacyverklaring

Dit privacybeleid regelt het gebruik en de openbaarmaking van informatie die wordt verzameld door NVW Sports via de website www.nvwsports.com (hierna "de website" genoemd). Dit beleid is van toepassing op de website en alle producten en diensten die worden aangeboden door NVW Sports.

Verzameling van persoonlijke identificatiegegevens

NVW Sports kan persoonlijke identificatiegegevens van gebruikers verzamelen op verschillende manieren, waaronder, maar niet beperkt tot, wanneer gebruikers onze website bezoeken, zich registreren op de website, een formulier invullen, en in verband met andere activiteiten, diensten, functies of bronnen die we beschikbaar stellen op onze website. Gebruikers kunnen worden gevraagd om hun naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer en soortgelijke informatie in te voeren. We verzamelen alleen persoonlijke identificatiegegevens van gebruikers als ze deze vrijwillig aan ons verstrekken. Gebruikers kunnen altijd weigeren om persoonlijke identificatiegegevens te verstrekken, behalve dat dit hen kan verhinderen om deel te nemen aan bepaalde websitegerelateerde activiteiten.

Gebruik van verzamelde informatie

NVW Sports kan persoonlijke informatie van gebruikers gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Om de gebruikerservaring te personaliseren: We kunnen informatie gebruiken om te begrijpen hoe onze gebruikers als groep onze diensten en bronnen gebruiken op basis van de informatie die we verzamelen.

  • Om de klantenservice te verbeteren: Uw informatie helpt ons om effectiever te reageren op uw verzoeken om klantenservice en ondersteuningsbehoeften.

  • Om periodieke e-mails te versturen: We kunnen het e-mailadres gebruiken om te reageren op vragen, vragen en/of andere verzoeken van gebruikers.

Bescherming van uw informatie

We nemen passende beveiligingsmaatregelen om ongeoorloofde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging van uw persoonlijke informatie te voorkomen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

NVW Sports heeft het recht om dit privacybeleid op elk moment bij te werken. Wanneer we dit doen, zullen we de herzieningsdatum onderaan deze pagina bijwerken. We moedigen gebruikers aan om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen om op de hoogte te blijven van hoe we helpen bij het beschermen van de persoonlijke informatie die we verzamelen.

Uw aanvaarding van deze voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website, geeft u aan dat u akkoord gaat met dit beleid. Als u niet akkoord gaat met dit beleid, gebruik dan alstublieft onze website niet. Uw voortgezet gebruik van de website na het plaatsen van wijzigingen in dit beleid zal worden beschouwd als uw aanvaarding van die wijzigingen.

Contact met ons opnemen

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, de praktijken van deze site, of uw omgang met deze site, neem dan contact met ons op via het bovenstaande contacformulier.

bottom of page